- Tworzenie i Nadzór: Opracowywanie receptur, diet i menu, ze szczególnym uwzględnieniem standardów żywienia zbiorowego.
- Kontrola: Nadzór nad dokumentacją, prawidłowością stosowanych receptur oraz zgodnością procesów z wymogami (HACCP).
- Optymalizacja: Aktywny udział w optymalizacji kosztów produkcji przy zachowaniu wysokiej jakości.
- Dokumentacja: Prowadzenie i kontrola niezbędnej dokumentacji żywieniowej.
- Wykształcenie: Wyższe kierunkowe (Dietetyka).
- Doświadczenie: Co najmniej 2 lata pracy jako dietetyk w żywieniu zbiorowym.
- Narzędzia: Biegła obsługa programów MAPI JADŁOSPIS lub S4H oraz pakietu MS Office.
- Wiedza: Znajomość przepisów, w tym HACCP.
- Dodatkowe atuty: Posiadanie prawa jazdy kat. B i aktualnej książeczki sanepidowskiej.
- Zatrudnienie: Stabilna Umowa o Pracę w pełnym wymiarze czasu.
- Miejsce: Praca stacjonarna.
- Wsparcie: Niezbędne narzędzia pracy w stabilnej firmie.
- Uprzejmie informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
- Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą przycisku aplikowania.
Podobne oferty pracy
Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska
Firma: Niro Sp. z o.o.
Publikacja: wczoraj
opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług,...
Poznaj szczegóły ofertyMiejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska
Firma: MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 25
Publikacja: 2025-12-02
przygotowywanie jadłospisów, zapytań ofertowych, przyjmowanie i wydawanie towaru kucharzowi, ewidencja towaru, Wymagania konieczne: Uprawnienia: obsługa komputera i programów MS Office Wymagania inne: Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Mile...
Poznaj szczegóły ofertyMiejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska
Firma: Niro Sp. z o.o.
Publikacja: 2025-11-27
opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet, kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji, opracowywanie diet i menu, nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług,...
Poznaj szczegóły oferty