Dietetyk
Miejsce pracy: Ruda Śląska
Zadania:
  • opracowywanie receptur na poszczególne rodzaje diet,
  • kontrola dokumentów i prawidłowości stosowanych receptur i zestawów żywieniowych w procesie produkcji,
  • opracowywanie diet i menu,
  • nadzór nad zachowaniem najwyższych standardów świadczonych usług,
  • optymalizacja kosztów przy zachowaniu wyznaczonych standardów,
  • prowadzenie niezbędnej dokumentacji.
Wymagania:
  • wykształcenie wyższe kierunkowe,
  • 2-letnie doświadczenie na stanowisku dietetyka w żywieniu zbiorowym,
  • obsługa programu MAPI JADŁOSPIS, S4H
  • umiejętność obsługi komputera – MS Office,
  • prawo jazdy kat. B. mile widziane,
  • znajomość przepisów, w tym HACCP,
  • mile widziana książeczka sanepidowska.
Oferujemy:
  • pracę w stabilnej firmie oraz niezbędne narzędzia pracy,
  • zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
  • w pełnym wymiarze czasu pracy,
  • praca stacjonarna.
Informujemy, że Administratorem danych jest NIRO Sp. z o.o. z siedzibą w Lubinie przy ul. Ścinawskiej 37. Dane zbierane są dla potrzeb rekrutacji. Ma Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Podanie danych w zakresie określonym przepisami na podstawie art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE ( zwanego dalej „ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych”). Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne.

Podobne oferty pracy

Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska

Firma: MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 25

Publikacja: 2025-12-02

przygotowywanie jadłospisów, zapytań ofertowych, przyjmowanie i wydawanie towaru kucharzowi, ewidencja towaru, Wymagania konieczne: Uprawnienia: obsługa komputera i programów MS Office Wymagania inne: Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Mile...

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska

Firma: Niro Sp. z o.o.

Publikacja: 2025-11-22

Tworzenie i Nadzór: Opracowywanie receptur, diet i menu, ze szczególnym uwzględnieniem standardów żywienia zbiorowego. Kontrola: Nadzór nad dokumentacją, prawidłowością stosowanych receptur oraz zgodnością procesów z wymogami (HACCP). Optymalizacja:...

Poznaj szczegóły oferty