Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: umiejętności kulinarne - kucharz
Wymagania inne:
Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa pracy w kuchni. Umiejętność obsługi maszyn gastronomicznych, pieca konwekcyjno parowego. Wymagane Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.
Katowice
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Podobne oferty pracy
Miejsce pracy: śląskie / Bytom
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Publikacja: 2025-04-17
Przyrządzanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, kreatywność, komunikatywność, osoba niekonfliktowa, sumienność, wysoka kultura osobista
Poznaj szczegóły ofertyMiejsce pracy: śląskie / Katowice
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Publikacja: 2025-04-14
- Przygotowanie posiłków dla pacjentów.- Godziny pracy: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele, święta według grafiku. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: Dobra organizacja pracy Uprawnienia:...
Poznaj szczegóły ofertyMiejsce pracy: śląskie / Dąbrowa Górnicza
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej
Publikacja: 2025-04-14
przygotowywanie dań i potraw; godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą w przedziale godz. 12:00 - 20:00 Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3) Uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych Wymagania inne:
Poznaj szczegóły oferty