Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Kucharz / kucharka
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/0842
OBOWIĄZKI:
- Samodzielne wykonywanie posiłków zgodnych z recepturą. Obsługa maszyn gastronomicznych, pieca konwekcyjno parowego. Dbanie o higienę przygotowywanych posiłków i porządek w kuchni. Dbanie o czystość naczyń.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 8:00-19:00.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: umiejętności kulinarne - kucharz


Wymagania inne:

Wymagane wykształcenie min. zasadnicze zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa pracy w kuchni. Umiejętność obsługi maszyn gastronomicznych, pieca konwekcyjno parowego. Wymagane Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno-epidemiologicznych.

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 30,50 PLN

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Podobne oferty pracy

Miejsce pracy: śląskie / Bytom

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu

Publikacja: 2025-04-17

Przyrządzanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, kreatywność, komunikatywność, osoba niekonfliktowa, sumienność, wysoka kultura osobista

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Katowice

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Publikacja: 2025-04-14

- Przygotowanie posiłków dla pacjentów.- Godziny pracy: 6:00-14:00, 10:00-18:00 + soboty, niedziele, święta według grafiku. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne Uprawnienia: Dobra organizacja pracy Uprawnienia:...

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Dąbrowa Górnicza

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Dąbrowie Górniczej

Publikacja: 2025-04-14

przygotowywanie dań i potraw; godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą w przedziale godz. 12:00 - 20:00 Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3) Uprawnienia: książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych Wymagania inne:

Poznaj szczegóły oferty