1. LUNCH BAR S.C. PIOTR KRET 2. KONESER PIOTR KRET
Kucharz pizzer/pomoc pizzera
Miejsce pracy: Tychy
Numer: StPr/25/1542
OBOWIĄZKI:
przygotowanie pizzy, potraw i innych dań* praca w systemie równoważnym w godz.: 13:00-21:00 wg ustalonego grafiku, również w dni wolne
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: praca zespołowa
Uprawnienia: dobra organizacja pracy
Uprawnienia: Dyspozycyjność


Wymagania inne:

wykształcenie zawodowe - mile widziane gastronomiczne, książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie w kuchni włoskiej, zapewniam profesjonalne szkolenie i przygotowanie do pracy na stanowisku; umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.

Miejsce pracy:

Tychy


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na czas określony


Wynagrodzenie brutto:

od 30,50 do 35,00 PLN


Opis wynagrodzenia:

godzinowy system wynagradzania

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach

Podobne oferty pracy

Miejsce pracy: śląskie / Sosnowiec

Firma: MALADYNIA DOMINIKA MALADYN

Publikacja: wczoraj

prowadzenie kuchni, przygotowywanie śniadań i obiadów, praca dwa razy w tygodniu w godzinach 6.00-16.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne:...

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Katowice

Firma: SZKOŁA POLICJI W KATOWICACH

Publikacja: wczoraj

- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów...

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Katowice

Firma: SZKOŁA POLICJI W KATOWICACH

Publikacja: wczoraj

- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów...

Poznaj szczegóły oferty