Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
Uprawnienia: Dyspozycyjność
Uprawnienia: praca zespołowa
Uprawnienia: dobra organizacja pracy
Wymagania inne:
wykształcenie zawodowe - mile widziane gastronomiczne, książeczka sanepidowska, mile widziane doświadczenie w kuchni włoskiej, zapewniam profesjonalne szkolenie i przygotowanie do pracy na stanowisku; umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy, dyspozycyjność.
Tychy
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 30,50 do 35,00 PLN
Opis wynagrodzenia:
godzinowy system wynagradzania
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Podobne oferty pracy
Miejsce pracy: śląskie / Katowice
Firma: KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Publikacja: wczoraj
- Przygotowanie posiłków w małej gastronomii. - Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy...
Poznaj szczegóły ofertyMiejsce pracy: śląskie / Sosnowiec
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Publikacja: wczoraj
przygotowywanie posiłków, praca w godzinach 10.00-20.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne: 1 rok doświadczenia
Poznaj szczegóły ofertyMiejsce pracy: śląskie / Katowice
Firma: SZKOŁA POLICJI W KATOWICACH
Publikacja: 2025-11-26
- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów...
Poznaj szczegóły oferty