KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Kucharz w małej gastronomii
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/1611
OBOWIĄZKI:
- Przygotowanie posiłków w małej gastronomii. - Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Kreatywność
Uprawnienia: Zdolności kulinarne
Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy


Wymagania inne:

Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku kucharza lub osoba potrafiąca i lubiąca gotować. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 500 PLN


Opis wynagrodzenia:

Wynagrodzenie: od 5500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Podobne oferty pracy

Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska

Firma: Niro Sp. z o.o.

Publikacja: wczoraj

Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisami Kontrola jakości serwowanych dań Preferowane wykształcenie w kierunku gastronomicznym Doświadczenie na podobnym stanowisku Posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej Motywacja do pracy

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska

Firma: Niro Sp. z o.o.

Publikacja: 2025-08-20

przygotowywanie posiłków na podstawie jadłospisów przygotowanych przez dietetyka kontrola jakości posiłków wykształcenie gastronomiczne mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharza mile widziane mile widziana książeczka sanepidowska chęć do pracy

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Jaworzno

Firma: KARCZMA BOROWA CHATA ROBERT MOŻDŻEŃ

Publikacja: 2025-08-19

Przygotowywanie potraw. Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Uprawnienia: Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych Wymagania inne: Wymagane doświadczenie zawodowe.

Poznaj szczegóły oferty