SZKOŁA POLICJI W KATOWICACH
Kucharz
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/2413
OBOWIĄZKI:
- Zakres zadań wykonywanych na stanowisku:1. przygotowywanie potraw zgodnie z jadłospisem,2. porcjowanie produktów żywnościowych,3. przygotowanie do obróbki wstępnej oraz termicznej półproduktów i produktów żywnościowych,4. obróbka termiczna produktów żywnościowych,5. wydawanie posiłków słuchaczom oraz osobom uprawnionym do żywienia,6. właściwe użytkowanie sprzętu i urządzeń technicznych stanowiących wyposażenie stołówki,7. kierowanie zespołem ludzkim podczas pracy zmianowej w przypadku nieobecności kuchmistrza i szefa kuchni.- Godziny pracy pomiędzy 5.00 a 21.00, od poniedziałku do niedzieli, 5 dni w tygodniu - praca zmianowa w równoważnym systemie czasu pracy z przedłużonym dobowym wymiarem do 12 godzin oraz ruchomy system czasu pracy - praca zgodnie z harmonogramem.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe


Wymagania inne:

Niezbędne wymagania związane ze stanowiskiem:- zasadnicze, preferowane wykształcenie gastronomicznePożądane wymagania związane ze stanowiskiem:- mile widziane doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku o zbliżonym charakterze

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 909,50 PLN


Opis wynagrodzenia:

Wynagrodzenie: 4909,50 zł/brutto + dodatek za staż pracy od 5% do 20%. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy z możliwością przedłużenia. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Podobne oferty pracy

Miejsce pracy: śląskie / Siemianowice Śląskie

Firma: PIO - BET Piotr Jajkiewicz

Publikacja: wczoraj

Przygotowywanie pizzy Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wykształcenie nie jest wymagane. doświadczenie na stanowisku pizzera wymagne. Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno - epidemiologicznych lub chęć...

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Bytom

Firma: Przedszkole Miejskie Nr 58

Publikacja: wczoraj

przyrządzanie zgodnie z wymogami dietetycznymi posiłków, rozdzielanie ich na salę, rzetelne rozliczanie się z używanych produktów, prowadzenie magazynu podręcznego, obsługiwanie sprzętu kuchennego zgodnie z instrukcjami obsługi oraz dbanie o jego...

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Bytom

Firma: BAR RESTAURACYJNY "JANOSIK" DARIUSZ WYCISK

Publikacja: 2025-11-24

Przyrządzanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, kreatywność, komunikatywność, osoba niekonfliktowa, sumienność, wysoka kultura osobista

Poznaj szczegóły oferty