Wykształcenie: podstawowe
Wymagania inne:
doświadczenie minimum 5 miesięcy, praktyczna znajomość technologii przygotowywania pizzy, makaronów oraz podstawowych dań kuchni włoskiej, umiejętność wypieku pizzy w piecu gastronomicznym oraz kontroli temperatury i czasu wypieku, znajomość zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP), umiejętność przygotowywania deserów kuchni włoskiej, organizacji miejsca pracy i pracy pod presją czasu.
Sosnowiec
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 5 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu
Podobne oferty pracy
Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska
Firma: Teresa Kowalczyk
Publikacja: 2025-12-09
przygotowywanie posiłków, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy, układanie menu. Wymagania konieczne: Zawód: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2) Wymagania inne: Wymagane 2 lata doświadczenia, książeczka sanepidowska niekoniecznie aktualna lub gotowość...
Poznaj szczegóły ofertyMiejsce pracy: śląskie / Siemianowice Śląskie
Firma: PIO - BET Piotr Jajkiewicz
Publikacja: 2025-12-09
Przygotowywanie pizzy Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wykształcenie nie jest wymagane. doświadczenie na stanowisku pizzera wymagne. Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno - epidemiologicznych lub chęć...
Poznaj szczegóły ofertyMiejsce pracy: śląskie / Będzin
Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Będzinie
Publikacja: 2025-12-07
Przygotowywanie półproduktów do wypieku pizzy, wypiek pizzyPraca w godzinach: 10.00-18.00 i 14.00-22.00 Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagana dyspozycyjność, komunikatywność, umiejętność pracy w zespole,...
Poznaj szczegóły oferty