KUCHNIA NA + BARBARA ROGOWSKA
Pomoc kuchenna w małej gastronomii
Miejsce pracy: Katowice
Numer: StPr/25/1612
OBOWIĄZKI:
- Pomoc w przygotowywaniu posiłków w małej gastronomii. - Praca po 8 godzin dziennie. Praca zmianowa w godzinach: 7:30:00-17:00 + soboty, niedziele i święta.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe
Uprawnienia: Kreatywność
Uprawnienia: Bardzo dobra organizacja pracy


Wymagania inne:

Wymagane doświadczenie zawodowe min. 6 miesięcy na stanowisku pomocy kuchennej. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia (koszt ponosi Pracodawca). Wymagana znajomość kuchni polskiej. Wymagana sumienność i dokładność w wykonywaniu powierzonych zadań. Wymagana znajomość zasad HACCP i GHP. Wymagana umiejętność gotowania dla większej ilości osób.

Miejsce pracy:

Katowice


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 4 666 PLN


Opis wynagrodzenia:

Wynagrodzenie: od 4666 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach

Podobne oferty pracy

Miejsce pracy: śląskie / Sosnowiec

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Sosnowcu

Publikacja: wczoraj

praca z ciastem, krojenie, sprzątanie stanowiska pracy; praca w godzinach: 12:00-20:00, 19:30-03:30 Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie ogólnokształcące Wymagania inne: mile widziane doświadczenie, komunikatywność

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska

Firma: Niro Sp. z o.o.

Publikacja: wczoraj

Utrzymywanie czystości w miejscu pracy. Pomoc w przygotowywaniu i pakowaniu posiłków. Mile widziane doświadczenie w pracy kuchennej. Wymagana książeczka sanepidowska.

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Chorzów

Firma: Powiatowy Urząd Pracy w Chorzowie

Publikacja: 2025-08-20

- BHP,- zaznajomienie z zasadami organizacji pracy w kuchni,- zasady przechowywania, przygotowywania i obróbki produktów,- pomoc w przygotowywaniu posiłków zgodnie z zaleceniami kucharza,- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy,- mycie, obieranie, krojenie...

Poznaj szczegóły oferty