F.H.U. BŁASZCZYK Katarzyna Błaszczyk
Pracownik kuchni
Miejsce pracy: Bytom
Numer: StPr/25/0478
OBOWIĄZKI:
przygotowywanie pierogów, gołąbków
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe


Wymagania inne:

wymagania: doświadczenie

Miejsce pracy:

Bytom


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 30,50 PLN


Opis wynagrodzenia:

Praca w godzinach: 10.00 - 18.00

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu

Podobne oferty pracy

Miejsce pracy: śląskie / Bytom

Firma: BAR RESTAURACYJNY "JANOSIK" DARIUSZ WYCISK

Publikacja: 2025-08-23

Przyrządzanie potraw Wymagania konieczne: Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe Wymagania inne: Wymagania: wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, kreatywność, komunikatywność, osoba niekonfliktowa, sumienność, wysoka kultura osobista

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Siemianowice Śląskie

Firma: PIO - BET Piotr Jajkiewicz

Publikacja: 2025-08-23

Przygotowywanie dań obiadowych Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze branżowe Wymagania inne: Wykształcenie zasadnicze zawodowe/ branżowe lub średnie. Może być osoba do przyuczenia. Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno - epidemiologicznych lub...

Poznaj szczegóły oferty

Miejsce pracy: śląskie / Ruda Śląska

Firma: Niro Sp. z o.o.

Publikacja: 2025-08-22

Przygotowanie posiłków zgodnie z jadłospisami Kontrola jakości serwowanych dań Preferowane wykształcenie w kierunku gastronomicznym Doświadczenie na podobnym stanowisku Posiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej Motywacja do pracy

Poznaj szczegóły oferty