Holiday Inn Dąbrowa Górnicza
Szef / Szefowa Kuchni
Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza
Nr ref.: SZK/0225/HIDG
Zadania:
  • kreowanie i implementowanie nowych smaków oraz pozycji w menu
  • nadzór nad zamawianiem surowców gastronomicznych, ich wybór oraz selekcja
  • dbałość o wskaźniki kosztowe, w tym food cost
  • kontrola stanów magazynowych i przeprowadzanie inwentaryzacji
  • motywowanie, wspieranie i rozwijanie podległego zespołu kucharzy
Wymagania:
  • kilkuletnie doświadczenie na stanowisku Szefa Kuchni, Zastępcy Szefa Kuchni
  • znajomość trendów oraz technik kulinarnych
  • wiedza na temat funkcjonowania restauracji i pracy kelnerów
  • komunikatywna znajomość języka angielskiego
  • dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie pracy weekendowej i zmianowej
  • komunikatywność, umiejętność pracy w zespole
  • prezentowanie postawy proaktywnej, bycie liderem oraz mentorem dla zespołu
Oferujemy:
  • umowę o pracę i motywacyjny system premiowy
  • pakiet prywatnej opieki medycznej w tym stomatologicznej oraz Multisport
  • specjalne stawki pracownicze dostępne na całym świecie we wszystkich hotelach sieci IHG oraz hotelach zarządzanych przez grupę Satoria
  • możliwość rozwoju kariery zawodowej w firmie realizującej projekty w wielu miastach Polski
Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych w procesie rekrutacji.